[php snippet=1]

Logistiek in Rossum


LogiStore 300-300Peter Leerintveld heeft een sterke reputatie in logistieke dienstverlening. Zijn logistieke bedrijven, destijds gevestigd te Rossum, bestaan reeds vele jaren wat impliciet verteld dat Peter al wat grijze haren heeft. Hij is al enkele jaren actief bezig met de bedrijfsopvolging.

Advies en groothandel

Het onafhankelijke adviesbureau en kenniscentrum heeft maar liefst 25 jaar ervaring en heel veel kennis over magazijninrichtingen. Dat heeft hij bewezen bij toonaangevende bedrijven als Heras hekwerken, Bosch, Wildkamp en Teesing. Inmiddels is dit bedrijf succesvol overgedragen aan een nieuwe eigenaar uit de logistiek.

LogiTrade

Zijn handelsonderneming LogiTrade was meer recent aan de beurt om een overnametraject uit te stippelen. Deze onderneming bezat enkele mooie agentschappen voor het leveren van logistieke producten alsmede verschillende eigen oplossingen op het vlak van order picking en meet- en weegsystemen. Dit bedrijf had ook vooral behoefte aan verdere groei en ontwikkeling. Dit stelde dus specifieke eisen aan een overname kandidaat. Ecurie Rosier vond hierin zakenpartner die voor 50% is gaan deelnemen in de onderneming maar vooral ook de verkoop verder ter hand zou nemen.
Pieter Makel is die partner geworden en de plannen zijn er inmiddels ook om verder te zoeken naar MBI kandidaten die geleidelijke in de organisatie kunnen ingroeien. Want Pieter en Peter zijn leeftijdsgenoten en zijn voornemens de activiteiten over te dragen aan de volgende generatie.
Begin 2014 heeft LogiTrade een nieuwe locatie betrokken in Druten waardoor het bedrijf klaar is voor de volgende stappen. De referentielijst is inmiddels alweer uitgebreid want de investeringen in de markt in ‘warehousing’ trekken flink aan. Denk daarbij vLogitrade 300-300ooral aan internetshops.

Succesvol traject

Volgens Peter Leerintveld een succesvol traject waarbij hij het volgende compliment maakt: “Edwin Rosier is een ruimhartig en betrokken persoon gebleken, die bereid is veel ‘te geven’ alvorens een fatsoenlijke beloning ‘te nemen’. Dik verdient!”.

 
 
Afspraak maken? 
Kom vrijblijvend op gesprek en laat u adviseren!  
 
Ecurie Rosier0345 – 651 226  
 
E-mail Ecurie Rosierinfo@ecurie.nl

 
 
Ecurie Rosier
 
 
Kies voor Ecurie  
 
Ecurie RosierJarenlange ervaring  
 
Ecurie RosierDiscreet & onafhankelijk  
 
Ecurie RosierGedreven en betrokken  
 
Ecurie RosierUitgebreid netwerk  
 
Ecurie RosierPragmatische begeleiding