[php snippet=1]

IT LinProfs in Den Haag


LinProfs 300-300Aan de vermaarde Bezuidenhoutseweg te Den Haag is in een prachtig bedrijvenverzamelgebouw het IT bedrijf LinProfs gevestigd. De Noor Thomas Mathiessen was hiervan de eigenaar die Ecurie Rosier inschakelde een om een geschikte overname kandidaat te vinden en een mooie deal te sluiten zodat de remigratie plannen van Thomas en zijn Nederlandse vrouw gerealiseerd konden worden.
 
Inmiddels is het jonge gezin Mathiessen ene nieuw bedrijf gestart in Noorwegen en wordt de ‘winkel’ gerund door de IT-er Mark Veldhuis. Samen met een investeerder heeft deze MBI-er (zoals dat in het overname jargon heet) de aandelen van LinProfs gekocht.
 
Linprofs is een IT bedrijf dat vooral consultancy en IT-uren verkoopt voor SaaS toepassingen (Software as a Service). Dat zijn in dit geval Linux gedreven software toepassingen voor het bedrijfsleven, vaak ERP oplossingen. Het medewerkers bestand van deze onderneming had afgelopen jaren wel wat fluctuaties gekend. Vooral omdat Thomas graag met ‘expatriats’ werkte. Hij was er zelf immers ook een en vond de instelling en mentaliteit goed en prettig.
 
In ze zoektocht naar een geschikte overname partij kwamen vele IT bedrijven langs om geïnteresseerd te kijken. Ze wilden vaak wel graag overnemen maar hadden ‘koud water vrees’. De IT branche had voorgaande jaren een zware tijd gehad en men koos ervoor om behoudend te blijven. De MBI kandidaten die interesse toonden hadden vaak een gebrek aan eigen financiële middelen.
 
Logitrade 300-300Ook daar kan Ecurie Rosier iets in betekenen door ze kennis te laten maken met de vele investeerders die er in de markt zijn op zoek naar interessante ‘targets’. De banken geven lager rentevergoedingen dus is men vaak geïnteresseerd een deel van het vermogen risicodragend te investeren met de hoop op hoog resultaat. Bel Ecurie maar eens voor informatie.
 
“Edwin did a very nice job for me and reached our expecations in a short period.” aldus Thomas Mathiessen.

 

 
 
Afspraak maken? 
Kom vrijblijvend op gesprek en laat u adviseren!  
 
Ecurie Rosier0345 – 651 226  
 
E-mail Ecurie Rosierinfo@ecurie.nl

 
 
Ecurie Rosier
 
 
Kies voor Ecurie  
 
Ecurie RosierJarenlange ervaring  
 
Ecurie RosierDiscreet & onafhankelijk  
 
Ecurie RosierGedreven en betrokken  
 
Ecurie RosierUitgebreid netwerk  
 
Ecurie RosierPragmatische begeleiding