[php snippet=1]

Referenties


Hier vindt u een selectie van de referenties van Ecurie Rosier. In de loop der jaren zijn er veel geslaagde trajecten doorlopen. Vele bedrijfsovernames zijn discreet verlopen en worden dus ook niet vermeld op deze website. Heeft u vragen of Ecurie Rosier ook in uw branche actief is of ervaring heeft met een vergelijkbare bedrijfsovername? Neem dan vrijblijvend en discreet contact op en laat u informeren.

groothandel De Arend

De gebroeders Arends wilde voor hun 55e levensjaar het bedrijf verkopen. Na een zoektocht van twee jaar waren ze met koper nummer vier binnen 14 dagen rond. ‘Zolang er de wil én het geld is, ben je er zo uit.’

Lees meer: AGRO Buren koopt De Arend

IT bedrijf LinProfs

De Noorse eigenaar Thomas Mathiessen heeft Ecurie Rosier ingeschakeld om een geschikte overname kandidaat te vinden, zodat de remigratie plannen gerealiseerd konden worden.

Lees meer: IT bedrijf LinProfs

 

LogiTrade logistiek advies

LogiTrade gevestigd te Rossum, bestaat reeds vele jaren en is enkele jaren actief bezig geweest met de bedrijfsopvolging. Ecurie Rosier heeft LogiTrade geholpen aan een nieuwe zakenpartner; een mede-aandeelhouder (een zogenaamde MBI kandidaat).

Lees meer: LogiTrade

 

 
 
Afspraak maken? 
Kom vrijblijvend op gesprek en laat u adviseren!  
 
Ecurie Rosier0345 – 651 226  
 
E-mail Ecurie Rosierinfo@ecurie.nl

 
 
Ecurie Rosier
 
 
Kies voor Ecurie  
 
Ecurie RosierJarenlange ervaring  
 
Ecurie RosierDiscreet & onafhankelijk  
 
Ecurie RosierGedreven en betrokken  
 
Ecurie RosierUitgebreid netwerk  
 
Ecurie RosierPragmatische begeleiding