[php snippet=1]

Edwin Rosier | overname adviseur


Edwin Rosier Bedrijfsovernames Vanuit Geldermalsen, in de Betuwe, centraal in Nederland, werkt Edwin Rosier dagelijks aan het succesvol tot stand brengen van overnametransacties. Ondernemend in bedrijfsovernames.

Open en eerlijk

De expertise van Edwin Rosier ligt op het vlak van commercie en contractuele onderhandelingen. Ervaring heeft hij opgedaan in de internationale industrie, de liberaliserende energiemarkt en de financiële dienstverlening. Vertrouwen krijgen door open en eerlijk te handelen. Succesvol zijn door gedreven en daadkrachtig te opereren, in een groot netwerk van relaties.

Opleidingen

Edwin Rosier is afgestudeerd aan de HTS, richting Werktuigbouwkunde. Deze studie is later aangevuld met Bedrijfskunde, aan de Business Universiteit Nyenrode. Edwin Rosier is gediplomeerd Register Adviseur Bedrijfsopvolging.

Historie

De naam Ecurie Rosier is geleend van wijlen autocoureur Louis Rosier. Deze Fransman nam in de jaren ’50 als privé-raceteam met Maserati’s en Ferrari’s deel aan formule 1 races en Les 24 Heures du Mans. De persoonlijke gedrevenheid om te presteren, is wat ons aanspreekt in Ecurie Rosier.

 
 
Afspraak maken? 
Kom vrijblijvend op gesprek en laat u adviseren!  
 
Ecurie Rosier0345 – 651 226  
 
E-mail Ecurie Rosierinfo@ecurie.nl

 
 
Ecurie Rosier
 
 
Kies voor Ecurie  
 
Ecurie RosierJarenlange ervaring  
 
Ecurie RosierDiscreet & onafhankelijk  
 
Ecurie RosierGedreven en betrokken  
 
Ecurie RosierUitgebreid netwerk  
 
Ecurie RosierPragmatische begeleiding