[php snippet=1]

Waar staan we voor ?


Geslaagde overname transacties Onze missie is het succesvol laten slagen van bedrijfsovernames voor onze klanten. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of (gelijdelijke) overdracht van een familiebedrijf.

Waarom kiest u voor Ecurie Rosier?

Ecurie Rosier is onafhankelijke specialist met flink wat jaren ervaring. Het succes van Ecurie Rosier is te verklaren door daadkrachtig en pro-actief handelen. Richting klanten is Ecurie Rosier helder en transparant. Deze waarden staan centraal en hebben gezorgd voor vele tevreden klanten. Met een pragmatische aanpak begeleiden we klanten stap voor stap door het proces. Lees hier meer over de kernwaarden van Ecurie Rosier.

Wie is Edwin Rosier?

Edwin Rosier is de man achter Ecurie Rosier. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring in het succesvol coachen en begeleiden van ondernemers in hun aan- en verkooptraject. Edwin Rosier is niet meer lid van de BrancheOrganisatie Bedrijfoverdracht Bemiddelaars (BOBB) waar hij ooit bestuurslid was.

Lees hier meer over Edwin Rosier.

Stel uw vraag aan Edwin Rosier

Bent u zelf aan het oriënteren over een bedrijfsovername? Stel uw vraag dan aan Edwin Rosier en hij zal u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Uw naam

Uw email

Uw vraag

Edwin Rosier


Ecurie Rosier Vanuit Geldermalsen, in de Betuwe, centraal in Nederland, werkt Edwin Rosier dagelijks aan meerdere bedrijfsovernames.

Lees meer over Edwin Rosier

Kernwaarden


Kernwaarden Rosier We hanteren belangrijke kernwaarden in het succesvol tot stand brengen van een bedrijfsovername.

Lees meer over onze kernwaarden

 
 
Afspraak maken? 
Kom vrijblijvend op gesprek en laat u adviseren!  
 
Ecurie Rosier0345 – 651 226  
 
E-mail Ecurie Rosierinfo@ecurie.nl

 
 
Ecurie Rosier
 
 
Kies voor Ecurie  
 
Ecurie RosierJarenlange ervaring  
 
Ecurie RosierDiscreet & onafhankelijk  
 
Ecurie RosierGedreven en betrokken  
 
Ecurie RosierUitgebreid netwerk  
 
Ecurie RosierPragmatische begeleiding